documents24 Documenten               couple24 Vacatures

Lab5 - Webdevelopment Switzerland

Speelplein Zulderkipken

kip

Geen idee waar je naar toe kan met jouw kinderen in de paasvakantie én grote vakantie? Waarom dan niet eens ons gemeentelijke speelplein proberen? Een team van enthousiaste monitoren ondersteund door de jeugddienst zet zich tijdens deze vakanties in om de deelnemende kinderen een gevarieerd aanbod van leuke spelletjes aan te bieden. Elke dag is anders met innovatieve én avontuurlijke spellen.

Ook kinderen die meer zorg nodig hebben, kunnen terecht op het Speelplein Zulderkipken.

Inschrijven gebeurt sinds dit jaar volledig online via onze webshop. De inschrijving is pas compleet na de betaling. Mocht je toch problemen ondervinden, aarzel dan zeker niet contact op te nemen met onze dienst.

Online inschrijven voor Speelplein Zulderkipken

Vanaf nu moet je voor Grabbelpasactiviteiten en Speelplein Zulderkipken online inschrijven via de webwinkel.Grabbelpas

Hoe?
Als je al eens deelgenomen hebt aan een activiteit van onze vrijetijdsdiensten, hebben we je gegevens al.
Probeer dan in te loggen als 'bestaande gebruiker':
Gebruikersnaam: de 3 eerste letters van je familienaam, dan de eerste letter van je voornaam en je geboortedatum in de vorm DDMMJJJJ.
Bvb. voor Desmidt Jan zou het DESJ30051986 zijn.
Wachtwoord = gebruikersnaam.

De gebruikersnaam en het wachtwoord zijn hoofdlettergevoelig: wanneer je kleine letters hebt getypt, probeer het dan eens met hoofdletters.

Hebben we je gegevens nog niet, dan kan je een nieuwe gebruiker aanmaken.

kipActiviteiten
Je kan de activiteiten eenvoudig bekijken. Om in te schrijven moet je je aanmelden, met de naam van de deelnemer (en dus niet de naam van de mama of papa). Klik op de dag en de juiste groep, verzamel de dagen waarop je wil komen spelen in je winkelmandje en betaal online.


Heb je hulp nodig bij het inschrijven? Contacteer ons:
T: 052/46 82 38
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zelf de handen uit de mouwen steken op het speelplein?

Vanaf 17 jaar krijg je de kans om als vrijwilliger mee te draaien in de gemeentelijke speelpleinwerking

Zin om activiteiten op touw te zetten voor de speelpleinbezoekertjes, verhaaltjes voor te lezen, een kamp te bouwen en te overmeesteren, een fuif bij te wonen en vooral… je goed te amuseren? Dan is speelpleinwerker zijn iets voor jou!

Je hoeft dit niet voor niets te doen! Voor het begeleiden van een dagje speelplein ontvang je een forfaitaire onkostenvergoeding! Deze vergoeding is vrij van fiscaliteit en sociale bijdrage indien je niet meer dan 1.116,71 euro per jaar verdient. Je kan naast de vrijwillige medewerking op het speelplein ook nog een betaalde vakantiejob uitoefenen. 

Ook mensen die al werken, kunnen tijdens hun vrije tijd als vrijwilliger op het speelplein meedraaien en hiervoor een belastingvrije onkostenvergoeding ontvangen.

Voor meer informatie omtrent het werken voor de gemeentelijke speelpleinwerking kan je contact opnemen met Amber (052/46 82 38).