documents24 Documenten               couple24 Vacatures

Lab5 - Webdevelopment Switzerland

Verhuur gemeentelijke lokalen

Volgende lokalen worden, onder bepaalde voorwaarden, door het gemeentebestuur ter beschikking gesteld van personen, verenigingen en organisaties. Klik op het lokaal voor foto's en meer info.

Galerie De Fontein
Pastorie Wieze
Ontmoetingscentrum Wieze
Gemeenteschool De Puzzel
Buurthuis De Brouwerij Denderbelle
Gemeentehuis Lebbeke
't JOC (jeugdontmoetingscentrum)
Gemeentelijke bibliotheek
Gemeentehuis Denderbelle
Heidehof

Sinds juli 2017 wordt een nieuw reservatieprogramma gebruikt voor de reservaties van de gemeentelijke lokalen en de lokalen van CC De Biekorf. Dit reservatieprogramma biedt heel wat nieuwe mogelijkheden. Zo kan je zelf de bezetting van alle zalen raadplegen én online een aanvraag tot reservatie voor een lokaal indienen.

Hoe moet dit gebeuren?

  1. Maak eerst een login aan.
  2. Log met de juiste gegevens in en plaats een optie of doe een aanvraag voor een reservatie.

De medewerkers van de cultuurdienst zullen nadien de aanvraag goedkeuren of afwijzen indien de reservatie niet mogelijk is. Je krijgt dan een bericht via mail. Nadien kan je via je login steeds de reeds goedgekeurde of geannuleerde reservaties opvolgen. Je kan ook info toevoegen of wijzigen aan je reservatie.

Voor een reservatie van een gemeentelijk lokaal surf je naar reservaties.lebbeke.be. Wil je een lokaal in CC De Biekorf huren, dan gebruik je reservaties.ccdebiekorf.be.

Meer info:
PDFStappenplan reservatie gemeentelijke lokalen
of
PDFStappenplan reservatie lokalen CC De Biekorf

Alle informatie rond de verhuur van deze lokalen (huishoudelijk reglement, afsprakennota, tarieven, waarborgen, materiaal,...) vind je ook op bovenstaande links.