zwemles en watergewenning

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!
Elke les duurt 30 minuten en wordt gegeven door ervaren lesgevers, ieder groepje bestaat uit een 6-tal kinderen. Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen die minstens 3 jaar oud zijn op 1 september 2024. De indeling in groepjes gebeurt op basis van leeftijd en zwembadervaring en na een evaluatie op de eerste lesdag.
Elke les duurt 30 minuten en wordt gegeven door ervaren lesgevers, ieder groepje bestaat uit een 6-tal kinderen. Deze lessen zijn bedoeld voor kinderen die minstens 3 jaar oud zijn op 1 september 2024.
De indeling in groepjes gebeurt op basis van leeftijd en zwembadervaring en na een evaluatie op de eerste lesdag. Eerst leren de kinderen hun angst voor water te overwinnen en daarna leren zij stap voor stap de zwembewegingen aan om zo tot zwemmen te komen.
We vinden het welbevinden van de kinderen heel belangrijk en de lesgevers proberen de lessen dan ook zo aangenaam mogelijk te laten verlopen zonder daarbij het educatieve uit het oog te verliezen.
We reserveren een deel van het kleine bad en huren een baan in het grote bad zodat de kinderen ongestoord kunnen les volgen. Bij de inschrijving wordt voorrang gegeven aan kinderen van onze eigen afdeling en kinderen die reeds zwemles volgden bij ons.
Meer informatie over het juiste aanvangsuur van de les van uw zoon of dochter en over de groepsindeling ontvangt u een week voor de start van de lessenreeks.

Inschrijven bij Annemie Daelman : tel. 0475/96 84 91 tussen 19 – 21u of via een mailtje : mie.daelman1@gmail.com

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 52,00

Waar

Gemeentelijk zwembad Lebbeke

Contact

E-mail
mie.daelman1@gmail.com
tel.
0475/96%2084%2091%20tussen%2019u%20en%2021u
Website
https://lebbeke.gezinsbond.be

Organisatie

Gezinsbond Lebbeke

Filter op categorie