Expovet 2024

Expovet 2024: De Must-Attend Beurs voor Veterinaire Professionals


Expovet 2024 belooft een must-visit evenement te worden voor dierenartsen en veterinaire professionals. Van bijscholingen geven door (internationale) toonaangevende specialisten tot netwerkmogelijkheden met zowel kleine als grote bedrijven, Expovet biedt het allemaal. Dit evenement wordt volledig onafhankelijk georganiseerd door een groep ambitieuze diergeneeskunde studenten. Met een team van 13 personen, van bachelor tot master, zetten zij de 32e editie neer van de grootste vakbeurs van Vlaanderen voor de diergeneeskunde.


Huisdieren zijn welkom! Neem gerust je trouwe viervoeter mee, snacks en drinken voor honden zijn voorzien.


Activiteiten


Expovet 2024 biedt een uitgebreid programma vol boeiende activiteiten. Bezoekers kunnen deelnemen aan bijscholingen (lezingen en workshops) waarin de nieuwste studies en innovaties binnen het vakgebied worden besproken. Daarnaast is er een bruisende beursvloer waar exposanten hun producten en diensten presenteren. Voor de ontspanning en netwerking organiseren we onder andere een gezellige Lounge met comfortabele zitplekken en een photobooth. Bovendien zorgen we voor een knallende afterparty met een live band om de eerste beursdag feestelijk af te sluiten.


Kortom, Expovet 2024 is de place-to-be voor iedereen die gepassioneerd is over diergeneeskunde en de gezondheid van onze dieren. Mis het niet!


Koop hier je tickets: https://registratie.expovet.be/

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 13,00
Dagticket dierenarts / -assistent / bezoeker - 13,00 euro, Dagticket student - 2,00 euro, Dagticket - 18 jaar / professor of medewerker UAntwerpen of UGent - 0,00 euro

Waar

Inschrijven

Contact

E-mail
expovet@gmail.com
tel.
+32496%2083%2023%2028
Website
https://www.expovet.be

Organisatie

Vlaams Diergeneeskundige Kring

Filter op categorie