Piv Huvluv - 8+

Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Een comedyshow voor lagere schoolkinderen


Kinderen willen vroeg of laat stappen zetten naar zelfstandigheid, onder het motto: “Ik wil het zélf doen!”. Elke nieuwe stap start met durf, moed en lef, maar ook met onzekerheid, spanning en sensatie. Ouders volgen alles met interesse en aanmoedigingen, maar niet zelden ook met argwaan, onrust en bezorgdheid. Als alles achter de rug is, voelt iedereen bevrijding, opluchting, soms zelfs euforie. Het levert stof op voor heroïsche verhalen aan feesttafels.


In 'De allereerste keer' (Piv's vierde jeugdtheaterproductie) beleef je Piv's groei naar zelfstandigheid: de mislukkingen, de onverwachte wendingen, de gênante situaties, de overwinningen, de trauma's,… Ze passeren allemaal de revue en wekken óf herkenning óf verlangen op, naar die eigen allereerste keer. Hij heeft het over zijn eerste boek, het eerste optreden met de kleuterklas, de eerste Nieuwjaarsbrief, de eerste keer alleen thuis, voor de eerste keer boodschappen mogen doen, de eerste spreekbeurt, het eerste liefje en nog zoveel meer.


Alweer een unieke en grappige voorstelling voor zelfstandige kinderen en hun ouders of leerkrachten.


Piv introduceert in zijn voorstellingen het begrip stand-up comedy zo puur mogelijk bij kinderen. Natuurlijk is hij ook de rasverteller die vanuit zijn ervaringen in onderwijs en jeugdwerk perfect weet hoe kinderen zijn en hoe ze zich gedragen.


Thema's:



  • Groei naar zelfstandigheid

  • Omgaan met mislukkingen, faalangst, onverwachte wendingen, overwinningen, ...

Praktische informatie

Wanneer

Prijs

€ 7,00

Waar

Verzamelplaats CC De Biekorf

Inschrijven

E-mail
elien.deroo@lebbeke.be
Bel naar
052%2046%2082%2075

Contact

E-mail
elien.deroo@lebbeke.be
tel.
052%2046%2082%2075

Organisatie

CC De Biekorf

Filter op categorie