documents24 Documenten               couple24 Vacatures

Lab5 - Webdevelopment Switzerland

Tournée Pédale gaat voor minder fijn stof en meer gezonde lucht

tournée PédaleLaat je wagen aan de kant van 6 mei tot 26 mei 2019

Met Tournée Pédale dagen we je uit om je wagen gedurende drie weken zo weinig mogelijk te gebruiken. Laat dus de auto even aan de kant staan, en spring in plaats daarvan op de fiets, ga te voet, neem het openbaar vervoer of doe aan autodelen of carpoolen. Je gezondheid, je portemonnee én de luchtkwaliteit gaan erop vooruit!

Wat? Drie weken zonder auto?
Relax, zo erg is dat niet.

Hoe handig je auto soms ook is, geef toe dat autogebruik ook nadelen heeft. Propere lucht speelt een belangrijke rol, maar daarnaast is ook beweging van essentieel belang om de gezondheid van je lichaam en geest te garanderen.

Doe mee!
Laat dus de auto even aan de kant staan, en spring in plaats daarvan op de fiets. Je draagt bij tot gezondere lucht, je geeft je lichaam de beweging die het nodig heeft, én gezien jij zelf de energiebron bent, is brandstof voor je fiets helemaal gratis. Ook autodelen, carpoolen, het openbaar vervoer gebruiken of gewoon te voet gaan zijn prima alternatieven voor de wagen.

We willen met Tournée Pédale met zo veel mogelijk mensen samen ten strijde tegen ongezonde lucht in Oost-Vlaanderen.

Schrijf je dus vlug in op www.tourneepedale.be en geniet van je autovrije weken!

Als deelnemer maak je bovendien kans om mooie prijzen te winnen.

Tournée Pédale is een campagne van beweging.net Oost-Vlaanderen in samenwerking met CM, Familiehulp, Provincie Oost-Vlaanderen, AVS, TV Oost en vdk bank.