documents24 Documenten               couple24 Vacatures

Lab5 - Webdevelopment Switzerland

Groepsaankopen!

groepsaankopenWil je besparen op je energieverbruik? Je milieuvriendelijk verplaatsen én de files vermijden? Dan krijg je nu een uitgelezen kans om dit te doen!
In samenwerking met energiehuis BEA organiseert Lebbeke verschillende groepsaankopen om energiekosten te verminderen, het leven aangenamer te maken en het milieu te sparen: zonnepanelen en zonneboilers, spouw- of buitenmuurisolatie en elektrische fietsen! Schrijf je vanaf 24 februari vrijblijvend in!

Items
Met zonnepanelen of een zonneboiler zal je gebruik maken van de "gratis energie" die de zon ons levert. Hiermee kan je bruikbare stroom of warm water opwekken. Daardoor zal je huis minder energie verbruiken!
Of heb je plannen om je huis beter te isoleren? Dan kan je kiezen voor spouw- of buitenmuurisolatie. Daardoor zal de warmte beter in je huis blijven en kan de koude niet binnen. Resultaat: een lager energieverbruik, duurzamer leven en weinig warmteverlies. Bovendien wordt je huis meer waard.

Met de elektrische fiets kan je comfortabel de files vermijden en vervuilende brandstof besparen. Bovendien is er ook de mogelijkheid om plooifietsen en bakfietsen aan te kopen, al dan niet elektrisch. Hierdoor is er voor elk wat wils in dit fietsenaanbod.

Inschrijven
Aarzel niet en surf vanaf 24 februari naar de website www.energiegroepsaankoop.be/bea of contacteer energiehuis BEA (de overkoepelende energiedienst voor uw regio) op 0800/930 30 voor meer info rond deze actie! Vorige edities leverden aanzienlijke kortingen op voor de deelnemers. Interesse? Mis deze kans dan niet en schrijf je in vóór eind maart !