documents24 Documenten               couple24 Vacatures

Lab5 - Webdevelopment Switzerland

Pers & Film

Persprijzen

De Dendermondse Perskring wil ook voor 2017 persprijzen toekennen. Voor de prijzen op het vlak van het sociaal-culturele, de sport en "een jarenlange verdienste" zoekt men in de werkingsgemeenten Dendermonde, Buggenhout en Lebbeke naar kandidaten.
Via de persprijzen wil de Perskring stille werkers in het daglicht plaatsen, iemand belonen die zich in het voorbije jaar bijzonder verdienstelijk maakte voor de gemeenschap of prestaties leverde die een regionale, nationale of internationale  weerklank vonden. Zowel verenigingen en organisaties als individuen komen in aanmerking.
De "jarenlange verdienste" mikt op zij die zich binnen een vereniging of voor een goed doel jarenlang inzetten, al dan niet achter de schermen.
Wie meent de geschikte kandidaat te zijn, of te kennen, kan tot en met maandag 15 januari 2018 de kandidatuur met bijhorende motivatie insturen bij voorzitter Marc Goossens, Hagewijkpark 37 in 9200 Dendermonde (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) of secretaris Willy Van Damme, Rootjensweg 3 in 9200 Dendermonde  (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

De persprijzen worden op 11 maart tijdens een academische zitting uitgereikt.